okładka

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna

Drzazga, Bohdan, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. 4pbl.

Rok wydania: 1999

Chemia analityczna stosowanie., Żywność badanie., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Drzazga, Bohdan
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. 4pbl.
Tytuł
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna
ISBN
83-02-06665-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1999
Numer wydania
Wyd. 5
Objętość
418, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie.
Żywność badanie.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 410. - Indeks.
020
%a 8302066656
100
%a Drzazga, Bohdan
245
%a Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : %b część ogólna /
250
%a Wyd. 5
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999 %e (Mikołów : %f "Tolek").
300
%a 418, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 410. - Indeks.
650
%a Chemia analityczna %x stosowanie.
650
%a Żywność %x badanie.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.%a 4pbl.
920
%a 83-02-06665-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 65121
Sygnatura: 54 wyp.
Status: Do wypożyczenia